Dr. Náday Judit Ügyvédi Iroda

Ügyfeleim véleménye szolgáltatásomról:

KIVÁLÓ
256 vélemény a következőn:
Gergely Tóth
Gergely Tóth
2022-10-25
Maximálisan elégedett vagyok Arnold munkájával, mert nagyon érti a szakmáját és ami a legfontosabb, hogy vakon meg lehet benne bízni! Akinek eddig ajánlottam, mindenki megköszönte, csak ajánlani tudom!
Olvass tovább
Dorottya Bólya
Dorottya Bólya
2022-10-24
Szakmailag kiváló, gyors és hozzáértő szervíz, mindez megfizethető, kedvező árkategóriában!
Olvass tovább
Cintia Krisztina Szabó
Cintia Krisztina Szabó
2022-10-22
A tőle vásárolt laptopom gyorsan bekapcsol ès feláll minden szuper
Olvass tovább
Vivien Beáta Soós
Vivien Beáta Soós
2022-10-19
Csak ajánlani tudom az Arnold PC Szervíz nyújtotta szolgáltatásokat!Megbízható, korrekt és rugalmas szakértő.
Olvass tovább
Csaba Korbély
Csaba Korbély
2022-10-18
Az interneten találtam rá Arnoldra. Mivel a régi sok-sok éves asztali gépem megadta magát. Igen gyorsan fogadott és egy nap alatt megoldotta a problémát. Valamint a lányom számára sikerült beszerezni nála egy szuper asztali gépet az otthoni tanuláshoz. Ár érték arányban kiválló és rugalmas a hozzáállása. Az éves karbantartásokat biztosan nála fogom elvégeztetni.
Olvass tovább
margo0528
margo0528
2022-10-17
Fiam által ismertem meg a számítógép szerviz vezetőjét. Ő többször igénybe vette a szolgáltatást és mivel elégedett volt, így nekem is ajánlotta. A mostani számítógépemet Arnoldtól vásároltam. Már legalább 3 éve használom. Nem csak kifogástalanul működik, de kellően gyors is. A szükséges karbantartást szintén évente elvégzi, így nem kell aggódnom amiatt, hogy a gép hirtelen meghibásodik.
Olvass tovább
László Balogh
László Balogh
2022-09-14
Egyik barátom által ismertem meg Arnoldot, a számítógép szerviz vezetőjét. Már évek óta jár hozzám a gépeimet karbantartani. Idáig már 2 számítógépet is vettem tőle. Az egyiket én, a másikat pedig a fiam használja. Mindkettő kifogástalanul és villámgyorsan működik.
Olvass tovább
Krisztina Kovács
Krisztina Kovács
2022-08-25
Nagyon jó munkát végzett a leptopomon, nagyon gyorsan fut minden rajta. Mindenkinek csak ajánlani tudom Arnoldot.
Olvass tovább
Richárd Olivér Legéndi
Richárd Olivér Legéndi
2022-08-18
Delutan vittem egy laptopot, mert nem kapcsolt be, estere el is tudtam hozni es tokeletesen mukodik :-)
Olvass tovább
Dávid Zsámboki
Dávid Zsámboki
2022-08-03
Édesanyám vásárolt Arnoldtól számítógépet és monitort irodai munkára. A gép gyorsaságával és a monitor minőségével azóta is meg vagyunk elégedve! Hosszabb idő óta mind édesanyám mind a saját számítógépem karbantartásáról is Arnold gondoskodik. Az egyik legközvetlenebb és legmegbízhatóbb vállalkozók egyike.
Olvass tovább

Blog

Dr. Náday Judit Ügyvédi Iroda

Comments are closed
Manapság egy ügyvédi iroda számára nélkülözhetetlen a megfelelő minőségű és gyorsaságú számítógép, hiszen szinte mindent elektronikusan kell ügyintézni. A jó munkaeszköz csak félsiker, az ügyféladatok megfelelő biztonságáról is gondoskodni kell. Mindezeket a feladatokat az Arnold PC Szerviz hosszú évek óta sikeresen ellátja.
Tovább

Pozsgai Anita coach szupervizor

Comments are closed
Pozsgai Anita coach szupervizor számítógépeinek beszerzéséről és rendszeresen karbantartásáról hosszú évek óta az Arnold PC Szerviz gondoskodik.
Tovább

Sam Co. Kft.

Comments are closed
A Sam Co. Kft. gépparkjának mindenkori beszerzése és üzemeltetése az Arnold PC Szerviz megtisztelő feladata.
Tovább

Kamrashop

Comments are closed
A Kertvárosi Éléskamra Kft. által üzemeltetett Kamrashop Budapest több kerületébe történő élelmiszer kiszállítással foglalkozik, így jellegéből adódóan rengeteg dokumentum kinyomtatására van szükség. Az Arnold PC Szerviz hatékony segítsége nélkül azt is rendkívül nehéz lett volna eldönteni, hogy melyik nyomtató felel meg leginkább céljaiknak, illetve melyik a lehető leggazdaságosabb megoldás.
Tovább

Havidíjas rendszergazdai szolgáltatás

Comments are closed

Havidíjas rendszergazdai szolgáltatás a legtöbb vállalkozás vagy intézmény számára hatékony megoldás arra, hogy az operatív munkavégzés folyamatos, gyors, gördülékeny és nem utolsó sorban kellően hatékony legyen. Most akár 2 óra ingyenes konzultációval megrendelhető!

Tapasztalatom szerint nagyon sok kis- és közepes vállalkozásnál nincs meg a kellő szaktudás vagy a szükséges időkeret arra, hogy az informatikai eszközök megfelelően
Tovább

Számítógép kedvező áron, díjmentes kiszállítással Budapesten

Comments are closed

Számítógép kedvező áron csak most a készlet erejéig!

Az Arnold PC Szerviz ajánlata jelenleg a legjobb számítógép vásárlási akció Budapesten, azok számára, akiket számítógép kedvező áron és feltételekkel érdekel. Az otthoni számítógépeknek alapvetően két fő típusa létezik. Az egyik, amikor saját magunk összeválogatott alkatrészekből rakunk össze egy gépet. A másik pedig, az úgynevezett márkás, brand gépek, amikor
Tovább

Régi számítógép javítása, karbantartása

Comments are closed

Régi számítógép javítása, karbantartása lehetséges-e egyáltalán? Mi számít réginek és mi az, amit inkább érdemes elengedni és modernebbre lecserélni? Mostanában egyre többször fordul elő, hogy régi számítógépeket hoznának hozzám javítás céljából. Ezeken a gépeken legtöbbször Windows XP vagy Windows 7 operációs rendszer található. Milyen lehetséges megoldások lehetnek ezekre a problémákra?

A régi számítógép javítása előtt a
Tovább

Varga Könyvelőiroda

Comments are closed
Minden könyvelőiroda érzékeny ügyféladatokkal dolgozik. A Varga Könyvelőiroda informatikai biztonságáról és eszközei beszerzéséről az Arnold PC Szerviz gondoskodik.
Tovább

Karácsonyi laptop akció

Comments are closed

Karácsonyi laptop akció keretében most egy igazi prémium minőségű laptop érhető el, csak és kizárólag az Arnold PC Szerviztől!

Laptopvásárlásnál a 120-150 ezer forintos belépőszint elhagyása után nem sokkal belefutunk a munkagépek világába, ahol a Lenovo ThinkPad sorozata az egyik legerősebb márkanév. A Lenovo üzleti szériáját nem a megszokás és tévhit miatt tartják a felhasználók még
Tovább

Akciós mini PC bombaáron

Comments are closed

Akciós mini PC a legjobb áron az Arnold PC Szerviz kínálatában, csak a készlet erejéig!

Mostani akcióm keretében igazi ritkaságot kínálok. Az EliteDesk 800 G1 Desktop akciós Mini PC a legkisebb asztali számítógép, amelyet a HP valaha gyártott. Kis méretű (SFF) kialakítása ellenére a gyártó nem áldozta fel a teljesítményt vagy a csatlakoztathatóságot. Maga a számítógép
Tovább