Windows 11 kompatibilis laptop akcióban

Ügyfeleim véleménye szolgáltatásomról:

KIVÁLÓ
295 vélemény:
Sohir Abo Kandil
Sohir Abo Kandil
2024-05-26
Mindenkinek ajánlom. Az egész család PC parkját már Arnold tartja karban. Gondos és figyelmes munkája megfizethetetlen.
Anna Monori-Kiss
Anna Monori-Kiss
2024-05-22
Arnold egy barátságos, segítékész profi, aki gyorsan is dolgozik!
Albert József
Albert József
2024-05-16
Nagyon megvagyok elégedve a laptopom program beállításával. Egy igazán hozzáértő szakember a tulajdonos. Csak ajánlani tudom.
Dorottya Bólya
Dorottya Bólya
2024-05-11
Szakmailag kiváló, megbízható, rugalmas és gyors, mindez megfizethető, kedvező árkategóriában!
Andor Kaman
Andor Kaman
2024-05-09
A számítógép szerviz vezetőjével szoros munkakapcsolatban állok, így nem volt kérdés számomra, hogy kivel cseréltessem le a gépeimet a Windows 11-re való átállás miatt. Nem csak kedvező árakat, de kiváló minőségű, személyre szabott, ügyfél orientált szolgáltatást is kaptam. Szívesen ajánlom barátaimnak és üzleti partnereimnek egyaránt.
Judit majláth
Judit majláth
2024-04-30
Arnoldot jó pár éve ismerem, nagyon jó szakember. Tüzetesen, érthetően elmagyaráz mindent. Lehetőségei szerint gyorsan intézkedik, az árakkal nincs elszaladva. Immár harmadszor vettem igénybe a szolgáltatását, meg vagyok elégedve, csak ajánlani tudom.
Balázs Inhof
Balázs Inhof
2024-04-29
Évek óta kapcsolatban állok Arnolddal, vásároltam már tőle néhány számítógépet. A most használt gépem is már három éve működik nálam hibátlanul. Teljes körű technikai támogatást kapok tőle, szervizeléssel sosem volt gond, a megbeszélt határidők betartása nála nem kérdés. A következő beszerzésem majd egy Windows 11 kompatibilis masina lesz, rendszeresen kapok tőle ajánlatot erre, már csak döntenem kell. :)
andrás viz
andrás viz
2024-04-24
Régi laptomom karbantartása miatt (nagyon lassú volt már) kerestem fel Arnoldot. Az alkatrész bővítések és az azt követő újra telepítések után új életre kelt. Maximálisan elégedett vagyok az elvégzett munkával!
Szabolcs Barabás
Szabolcs Barabás
2024-04-23
Arnold a számítógép beszerzésében, üzembe helyezésében, karbantartásában és javításban is gyorsan és hatékonyan tudott segíteni.
Péter Kelemen
Péter Kelemen
2024-04-23
Arnold nagyon kedves ember és jó szakember is. Roppant segítőkész. Ajánlom. Sokat segített már nekem.

Blog

Windows 11 kompatibilis laptop akcióban

Comments are closed

Windows 11 kompatibilis laptop óriási akcióban elérhető az Arnold PC Szerviznél!

Köztudomású tény, hogy a Microsoft jövőre megszünteti a Windows 10 támogatását. A végleges támogatás megszűnése 2025. október 14.-e lesz. A Microsoft eddig fogja havi biztonsági frissítésekkel és kisebb javításokkal ellátni a Windows 10-et. Az operációs rendszer támogatásának megszűnése több okból is jelentős. Először is, a
Tovább

Máris a listák élére ugrottak az új Intel processzorok

Comments are closed

Az új Intel processzorok már végleges, 14. generációs egységeit tesztelik az Intel műhelyében. Úgy tűnik, hogy ismét megszorongatnák a konkurenciát.

Az Intel a napokban leplezte le a mobil gépekbe érkező egységeit, ám a PC-k rajongói sem fognak unatkozni. Az már régóta nem titok, hogy az Intel milyen módon jelenteti meg a friss processzorokat. Az új Intel
Tovább

Megszünteti az alig több másfél éve kiadott Windows 11 verziójának támogatását a Microsoft

Comments are closed
A Microsoft ezúttal az eredeti, még 2021 őszén kiadott Windows 11 21H2-es verzió támogatását szünteti meg. Miután múlt hónapban megszüntette a Windows 10 egy korábbi verziójának támogatását, most idén októbertől pedig nem fognak javítások érkezni a havi foltkedden a legújabb oprendszer első változatához. A támogatás megszűnése a Windows 11 szóban forgó, ún. 21H2
Tovább

Géppark csere, avagy a szükséges fejlesztés hasznossága

Comments are closed
Géppark csere, mint kifejezés sok vállalkozás és intézmény számára ismerős fogalom.  Sajnos azonban sokan nem látják át hosszútávú hasznait, ezért hajlamosak ezt elódázni. Ez viszont nagyon sok kockázattal jár a kialakított informatikai rendszerben.

Tapasztalatom szerint sajnos nagyon sok versenyszférában levő cég azon akar spórolni, hogy nem cseréli le az elavult, lassú és korszerűtlen számítógépeit, de még

Tovább

Windows 10 támogatás hamarosan véget ér

Comments are closed

Windows 10 támogatás hamarosan véget ér. Semmi sem tart örökké – tartja a mondás. Ami mindenre azért nem teljesen igaz, de a Microsoft operációs rendszereivel kapcsolatban abszolút megállja a helyét. Ez alól pedig a közkedvelt és kifejezetten sikeres Windows 10 sem képez kivételt, ami hamarosan, de egyre biztosabban menetel a végzetébe.

A Microsoft termékmenedzsere, Jason Leznek
Tovább

Dr. Náday Judit Ügyvédi Iroda

Comments are closed
Manapság egy ügyvédi iroda számára nélkülözhetetlen a megfelelő minőségű és gyorsaságú számítógép, hiszen szinte mindent elektronikusan kell ügyintézni. A jó munkaeszköz csak félsiker, az ügyféladatok megfelelő biztonságáról is gondoskodni kell. Mindezeket a feladatokat az Arnold PC Szerviz hosszú évek óta sikeresen ellátja.
Tovább

Pozsgai Anita coach szupervizor

Comments are closed
Pozsgai Anita coach szupervizor számítógépeinek beszerzéséről és rendszeresen karbantartásáról hosszú évek óta az Arnold PC Szerviz gondoskodik.
Tovább

Sam Co. Kft.

Comments are closed
A Sam Co. Kft. gépparkjának mindenkori beszerzése és üzemeltetése az Arnold PC Szerviz megtisztelő feladata.
Tovább

Kamrashop

Comments are closed
A Kertvárosi Éléskamra Kft. által üzemeltetett Kamrashop Budapest több kerületébe történő élelmiszer kiszállítással foglalkozik, így jellegéből adódóan rengeteg dokumentum kinyomtatására van szükség. Az Arnold PC Szerviz hatékony segítsége nélkül azt is rendkívül nehéz lett volna eldönteni, hogy melyik nyomtató felel meg leginkább céljaiknak, illetve melyik a lehető leggazdaságosabb megoldás.
Tovább

Havidíjas rendszergazdai szolgáltatás

Comments are closed

Havidíjas rendszergazdai szolgáltatás a legtöbb vállalkozás vagy intézmény számára hatékony megoldás arra, hogy az operatív munkavégzés folyamatos, gyors, gördülékeny és nem utolsó sorban kellően hatékony legyen. Most akár 2 óra ingyenes konzultációval megrendelhető!

Tapasztalatom szerint nagyon sok kis- és közepes vállalkozásnál nincs meg a kellő szaktudás vagy a szükséges időkeret arra, hogy az informatikai eszközök megfelelően
Tovább