Megszünteti az alig több másfél éve kiadott Windows 11 verziójának támogatását a Microsoft

Ügyfeleim véleménye szolgáltatásomról:

KIVÁLÓ
269 vélemény:
Anna Franciska Kovács
Anna Franciska Kovács
2023-08-19
Arnoldot a google review-k alapján választottam és nagyon jó döntés volt. Nem bootolt az elavult PCm, de reméltem, hogy még talán menthető. A telefonos egyeztetés alatt hamar találtunk számomra optimális megoldást, Arnold azonnal intézkedett, másnap itt volt a winchesterért, 2 nap múlva pedig az új laptoppal és a mentett adataimmal. A szinte halott winchesterről mentette meg fáradtságos munkával az összes munkámat. Közben olyan extrákat szerzett be, mint tápkábel a külső vinyóhoz, ezt is nagyjából 1 nap alatt. Egy pár nap leforgása alatt gyakorlatilag az informatikai berendezéseim Arnoldnak hála mind megújultak. Nem utolsó sorban a közös hangot is hamar megtaláltuk. Ritka az ilyen szolgáltató Budapesten.
Zsolt Deli
Zsolt Deli
2023-08-14
Nagyon segítőkész, telefonon kértem segítséget, megoldotta egyszerűen. Ajánlom!
Zsuzsi Csaba
Zsuzsi Csaba
2023-08-03
Számítógépem számomra ismeretlen okból ment tönkre, miután egy nagyobb Pc szervíc "cserben hagyott" és nem tudott foglalkozni a problémámmal, Arnold mindösszesen két nap alatt, nagyon kedvező áron, profin helyrehozta a számítógépem. Nem hajtott el és mindent rendesen elmqgyarázott, magánembereknek és cégegnek is bátran ajánlom, óriási szakértelemmel, gyorsan, jól dolgozik.
Agnes Szollossy
Agnes Szollossy
2023-07-29
Két helyszíni kiszállással, beszerzésekkel együtt négy munkanap alatt teljes PC-csere (adatmentés, korszerűsítés) történt. Készséges, gyors, pontos, örömmel ajánlom. Szöllőssy Ágnes
Miroslav Pintér
Miroslav Pintér
2023-07-06
Nagyon korrekt számítógép szerviz Budapesten,maximálisan elégedett voltam a hozzáállásával és szakértelmével.
Virag Abel
Virag Abel
2023-07-06
Sürgős segítségre volt szükségünk és Budapest 16. kerületben Arnold PC Szervizt dobta a kereső, amiért nagyon hálásak vagyunk. Gyors, teljes körű probléma megoldás laikusok számára érthető tájékoztatással nagyon korrekt áron! Szívesen ajánljuk!
Istvánné Farkas
Istvánné Farkas
2023-04-24
Köszönöm szépen a precíz és profi munkát.Reggel még nem gondoltam,hogy estére lesz egy vírusmentes rendbe hozott gépem.Külön köszönöm a türelmét és a számomra is érthető válaszait a kérdéseimre.Jó érzés a bajban,amikor ilyen szakemberrel találkozhat az ember.
Csongrádi Erika
Csongrádi Erika
2023-03-18
Megbízható, Arnold szakmailag is toppon van. Mindig készséggel áll rendelkezésre, bármikor fordulhatok hozzá. Tőle vettem a gépemet, a jövőben is hallgatok rá.
Balázs Krekács
Balázs Krekács
2023-03-10
Korrekt áron dolgoznak, megfelelő minőségben, folyamatosan tájékoztatnak, ha kell javasolnak alkatrész cserét. Csak ajánlani tudom és köszönöm a munkátok.

Blog

Megszünteti az alig több másfél éve kiadott Windows 11 verziójának támogatását a Microsoft

Comments are closed
A Microsoft ezúttal az eredeti, még 2021 őszén kiadott Windows 11 21H2-es verzió támogatását szünteti meg. Miután múlt hónapban megszüntette a Windows 10 egy korábbi verziójának támogatását, most idén októbertől pedig nem fognak javítások érkezni a havi foltkedden a legújabb oprendszer első változatához. A támogatás megszűnése a Windows 11 szóban forgó, ún. 21H2
Tovább

Géppark csere, avagy a szükséges fejlesztés hasznossága

Comments are closed
Géppark csere, mint kifejezés sok vállalkozás és intézmény számára ismerős fogalom.  Sajnos azonban sokan nem látják át hosszútávú hasznait, ezért hajlamosak ezt elódázni. Ez viszont nagyon sok kockázattal jár a kialakított informatikai rendszerben.

Tapasztalatom szerint sajnos nagyon sok versenyszférában levő cég azon akar spórolni, hogy nem cseréli le az elavult, lassú és korszerűtlen számítógépeit, de még

Tovább

Windows 10 támogatás hamarosan véget ér

Comments are closed

Windows 10 támogatás hamarosan véget ér. Semmi sem tart örökké – tartja a mondás. Ami mindenre azért nem teljesen igaz, de a Microsoft operációs rendszereivel kapcsolatban abszolút megállja a helyét. Ez alól pedig a közkedvelt és kifejezetten sikeres Windows 10 sem képez kivételt, ami hamarosan, de egyre biztosabban menetel a végzetébe.

A Microsoft termékmenedzsere, Jason Leznek
Tovább

Dr. Náday Judit Ügyvédi Iroda

Comments are closed
Manapság egy ügyvédi iroda számára nélkülözhetetlen a megfelelő minőségű és gyorsaságú számítógép, hiszen szinte mindent elektronikusan kell ügyintézni. A jó munkaeszköz csak félsiker, az ügyféladatok megfelelő biztonságáról is gondoskodni kell. Mindezeket a feladatokat az Arnold PC Szerviz hosszú évek óta sikeresen ellátja.
Tovább

Pozsgai Anita coach szupervizor

Comments are closed
Pozsgai Anita coach szupervizor számítógépeinek beszerzéséről és rendszeresen karbantartásáról hosszú évek óta az Arnold PC Szerviz gondoskodik.
Tovább

Sam Co. Kft.

Comments are closed
A Sam Co. Kft. gépparkjának mindenkori beszerzése és üzemeltetése az Arnold PC Szerviz megtisztelő feladata.
Tovább

Kamrashop

Comments are closed
A Kertvárosi Éléskamra Kft. által üzemeltetett Kamrashop Budapest több kerületébe történő élelmiszer kiszállítással foglalkozik, így jellegéből adódóan rengeteg dokumentum kinyomtatására van szükség. Az Arnold PC Szerviz hatékony segítsége nélkül azt is rendkívül nehéz lett volna eldönteni, hogy melyik nyomtató felel meg leginkább céljaiknak, illetve melyik a lehető leggazdaságosabb megoldás.
Tovább

Havidíjas rendszergazdai szolgáltatás

Comments are closed

Havidíjas rendszergazdai szolgáltatás a legtöbb vállalkozás vagy intézmény számára hatékony megoldás arra, hogy az operatív munkavégzés folyamatos, gyors, gördülékeny és nem utolsó sorban kellően hatékony legyen. Most akár 2 óra ingyenes konzultációval megrendelhető!

Tapasztalatom szerint nagyon sok kis- és közepes vállalkozásnál nincs meg a kellő szaktudás vagy a szükséges időkeret arra, hogy az informatikai eszközök megfelelően
Tovább

Számítógép kedvező áron, díjmentes kiszállítással Budapesten

Comments are closed

Számítógép kedvező áron csak most a készlet erejéig!

Az Arnold PC Szerviz ajánlata jelenleg a legjobb számítógép vásárlási akció Budapesten, azok számára, akiket számítógép kedvező áron és feltételekkel érdekel. Az otthoni számítógépeknek alapvetően két fő típusa létezik. Az egyik, amikor saját magunk összeválogatott alkatrészekből rakunk össze egy gépet. A másik pedig, az úgynevezett márkás, brand gépek, amikor
Tovább

Régi számítógép javítása, karbantartása

Comments are closed

Régi számítógép javítása, karbantartása lehetséges-e egyáltalán? Mi számít réginek és mi az, amit inkább érdemes elengedni és modernebbre lecserélni? Mostanában egyre többször fordul elő, hogy régi számítógépeket hoznának hozzám javítás céljából. Ezeken a gépeken legtöbbször Windows XP vagy Windows 7 operációs rendszer található. Milyen lehetséges megoldások lehetnek ezekre a problémákra?

A régi számítógép javítása előtt a
Tovább