Partnereim

Kamrashop

A Kertvárosi Éléskamra Kft. által üzemeltetett Kamrashop Budapest több kerületébe történő élelmiszer kiszállítással foglalkozik, így jellegéből adódóan rengeteg dokumentum kinyomtatására van szükség. Az Arnold PC Szerviz hatékony segítsége nélkül azt is rendkívül nehéz lett volna eldönteni, hogy melyik nyomtató felel meg leginkább céljaiknak, illetve melyik a lehető leggazdaságosabb megoldás.

Varga Könyvelőiroda

Minden könyvelőiroda érzékeny ügyféladatokkal dolgozik. A Varga Könyvelőiroda informatikai biztonságáról és eszközei beszerzéséről az Arnold PC Szerviz gondoskodik.

Sam Co. Kft.

A Sam Co. Kft. gépparkjának mindenkori beszerzése és üzemeltetése az Arnold PC Szerviz megtisztelő feladata.

Pozsgai Anita coach szupervizor

Pozsgai Anita coach szupervizor számítógépeinek beszerzéséről és rendszeresen karbantartásáról hosszú évek óta az Arnold PC Szerviz gondoskodik.

Dr. Náday Judit Ügyvédi Iroda

Manapság egy ügyvédi iroda számára nélkülözhetetlen a megfelelő minőségű és gyorsaságú számítógép, hiszen szinte mindent elektronikusan kell ügyintézni. A jó munkaeszköz csak félsiker, az ügyféladatok megfelelő biztonságáról is gondoskodni kell. Mindezeket a feladatokat az Arnold PC Szerviz hosszú évek óta sikeresen ellátja.