Windows 11 kompatibilis laptop akcióban

Comments are closed

Windows 11 kompatibilis laptop óriási akcióban elérhető az Arnold PC Szerviznél!

Köztudomású tény, hogy a Microsoft jövőre megszünteti a Windows 10 támogatását. A végleges támogatás megszűnése 2025. október 14.-e lesz. A Microsoft eddig fogja havi biztonsági frissítésekkel és kisebb javításokkal ellátni a Windows 10-et. Az operációs rendszer támogatásának megszűnése több okból is jelentős. Először is, a Windows 11-ben megtalálható új generációs technológiákat és fejlesztéseket szeretné tovább vinni a Microsoft, amelyek nem állnak rendelkezésre a Windows 10-ben, illetve az új rendszerben már rengeteg olyan funkció és optimalizálás történt, amelyek segítségével a felhasználók nagyobb sebességet, hatékonyságot és biztonságot érhetnek el.

A Windows 11 teljesítmény szempontjából nem használ lényegesen több erőforrást azaz nem lassabb, mint a Windows 10. Teljesen mindegy, hogy mint mond a szomszéd, vagy a Facebook kommentelők hada. Ne felejtsük el, hogy a gyűlölet cunamit, a nem megfelelő hardverekkel rendelkező felhasználók ontják magukból, ezért aggályos ezekre a véleményekre hallgatnia. A meglévő konfigurációnk nem lesz lassabb, vagy észrevehetően lassabb, ha átállunk Windows 10-ről Windows 11-re. Ráadásul egyes beszámolók alapján az újabb, legfeljebb 2-3 éves eszközökön sokkal jobban is funkcionál, mint az elődje.

A Windows 11 támogatása azonban bizonyos korlátozásokkal jár.

Ez azt jelenti, hogy néhány régebbi számítógépen vagy hardvereszközön nem fog futni. Ez sajnos nagyon sok emberből vált ki ellenszenvet az új rendszer iránt. Általában ezek jellemzően már legalább 6-7 éves konfigurációk és ha erre rászámoljuk a Windows 10 támogatásának 2025-ös megszűnését, akkor már 8-9 éves gépekről beszélünk. Amelyek, ha működnek is még, de már képtelenek lesznek azt a felhasználói élményt nyújtani, mint egy korszerű eszköz. Erre szoktuk azt a példát mondani, hogy különbség van aközött, hogy egy gép működik, azaz bekapcsol vagy rendeltetésszerűen működik. De roppant egyszerű példa, ha Ön 8-9 éves okostelefont használna, működne azon bármi is normálisan? Ha a telefonon úgymond normális, hogy akár egy fele ennyi idős készülék már nem megfelelő, akkor sajnos ez a laptopjára és számítógépére is igaz lesz.

Az előbb leírtak miatt sok esetben tömeges gépcserékre lesz szükség. Vállalkozásunk abban szeretne segíteni, hogy minél többen, a lehető legkedvezőbb árakon elérhessék a modern, Windows 11 kompatibilis laptopok vagy PC-k széles választékát. Jellemzően továbbra is felújított, pár éves, üzleti kategóriás gépeket forgalmazunk, mivel ezek minősége sokkal jobb a boltokban kapható, lakossági kategóriától. Laptopok esetén ezek a típusok többek között jobb minőségű burkolattal és hűtőrendszerrel rendelkeznek, így tartósabb megoldást jelentenek a mindennapi használatra.

Jelenlegi kínálatunkban a következő Windows 11 kompatibilis laptop érhető el akciós áron:

HP ProBook 450 G5
Processzor: Intel Core i5 8250U (6M Cache, 1.60 GHz up to 3.40 GHz)
Memória: 8GB DDR4
Adattároló egységek: 256GB SSD + 500GB HDD
Kijelző: 15.6″matt  Full HD (1920×1080)
Billentyűzet: magyar numerikus háttérvilágításos
Felszereltsége: WiFi, Bluetooth, 4G, webkamera, memóriakártya olvasó, VGA, HDMI, USB 3.0 port, USB Type-C port

Windows 11 kompatibilis laptop akcióban

Vételára 2 év teljes körű garanciával, ami a benne található akkumulátorra is kiterjed 140.000 Ft! Az ár tartalmazza a személyre szabott, komplett telepítést és a Budapesten belüli díjmentes kiszállítást. Érdeklődjön a weboldalon található elérhetőségeinken.