Szolgáltatások

Számítógép szerelés Budapesten, garanciával!
Legfontosabb informatikai szolgáltatásaim részletes leírása és díjszabásai:

 • Helyszíni kiszállás Budapesten:
  XVI. kerületben: DÍJMENTES
  V., VI., VII. VIII., X., XIII., XIV., XV., XVII. kerületekben: 8.000 Ft
  A többi budapesti kerületben egységesen: 10.000 Ft
 • Szerviz óradíj: 15.000 Ft
  Minden megkezdett óra után fizetendő. Amire vonatkozik, az helyszíni számítógép szerelés Budapesten! Időigényesebb javításokra pl. számítógép telepítés, vírusirtás, hálózati eszköz, ezen belül router vagy NAS-szerver beállítás kedvező csomagárakat alakítottam ki.
 • Portalanítás: 10.000 Ft
  Számítógép kitisztítása a belsejében összegyűlt portól. Célszerű ezt bizonyos időnként megtenni, mert a gép belsejében lerakodó por jelentősen rontja a kényesebb alkatrészek hűtését és ez komolyabb meghibásodásokhoz és akár folyamatos lefagyásokhoz is vezethet.
 • Hálózati eszköz, router és NAS-szerver beállítása: 15.000 Ft-tól
  Router alapos beállítása, többek között portátirányítások felvételével. Ez utóbbi pl. torrentezésnél szükséges. NAS-szerver beállításakor lehetőség szerint teljes körű, magyar nyelvű dokumentációt adok, így a későbbiekben sem probléma a zökkenőmentes használata.
 • Alkatrész beszerelése pl. memória, videokártya, winchester, stb.: 10.000 Ft-tól
  Az alkatrész beszerelés nálam kiterjed azok előzetes tesztelésére, hogy ne a helyszínen derüljön ki, hogy az adott hardver hibás. Csak ezután szerelem be az ügyfél számítógépébe. A fenti ár természetesen tartalmazza, amennyiben az adott eszköznél szükséges, az illesztőprogram, azaz driver szakszerű telepítését.

További helyszíni, valamint el- és visszaszállítást is tartalmazó szerviz szolgáltatásaim Budapesten, akár az Ön otthonában:

Adatmentés: 30.000 Ft / 100 Gb – ig
Tönkrement számítógépek vagy laptopok winchesteréről vállalom adatok mentését, amennyiben az adathordozó sértetlen, azaz fizikailag működőképes. Kis szerencsével a véletlenül törölt adatok akár 60-70 % visszaállítható.

Vírusírtás: 15.000 Ft-tól
Amennyiben egy víruskereső program lefuttatásával megoldható a probléma és ezáltal sikeresen megszabadulunk a kéretlen programtól vagy vírustól, akkor a fenti, kedvező csomagárat tudom biztosítani. Sajnos sok esetben ez nem oldja meg a gondot, ilyenkor adatmentés után egy teljes számítógép újratelepítés szükséges. Ennek díjszabását picit lejjebb olvashatja.

Kedvező számítógép vásárlás Budapesten:
Ügyfeleim részére bármilyen, felmerülő igényeiknek megfelelő laptop vagy számítógép beszerzését vállalom rövid, max. 2-3 munkanapos határidővel, garanciával és Budapesten helyszíni beüzemeléssel. Tapasztalataim alapján első sorban felújított, üzleti kategóriás számítógépek beszerzését preferálom. Minden esetben eltérő a számítógép vásárlás végösszege, mivel az az adott számítógép konfigurációjától függ. A pontos vételárat az általam adott árajánlat fogja tartalmazni.

Számítógép újratelepítése: 20.000 Ft
Tartalmazza a számítógépen levő személyes adatok lementését, a Windows újratelepítését, az illesztőprogramok, azaz driverek beállítását, a frissítések letöltését, az Office telepítését, a böngészők és egyéb segédprogramok beállítását, vírusirtó konfigurálását. Főleg azoknak a felhasználóknak ajánlom ezt a teljes telepítési csomagot, akik csak minimálisan értenek a számítógépekhez, ezért nem tudnak és nem akarnak bajlódni az összes program testre szabásával.

Számítógép telepítése operációs rendszerrel: 15.000 Ft
Tartalmazza eredeti Windows feltelepítését, az illesztőprogramok beállítását és a frissítések letöltését. A többi program telepítése és beállítása a felhasználó feladata.

Rendszergazdai szolgáltatás fix havidíjért cégek és intézmények részére:
A rendszergazdai szolgáltatásom gördülékenyen elhárítja az informatikai rendszerekkel kapcsolatos problémákat a szerződésben rögzített rendelkezési állási határidővel. Helyszíni- és távoli hibaelhárítást, karbantartást, informatikai eszközök beszerzését, valamint segítség nyújtást vállalok korrekt feltételekkel. Három bevezető árú csomagból mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő konstrukciót!

arnoldpcszerviz - Számítógép szerelés Budapesten