Bemutatkozás

Góger Arnold - az Arnold PC Szerviz tulajdonosa, számítógép javítás Budapesten

Számítógép javítás Budapesten, kedvező áron!

Több mint 15 év tapasztalattal rendelkezem számítógépek javítása és karbantartása terén.

Számítógép szerviz létrehozása logikus lépés volt részemről, hiszen sok embernek szüksége van informatikai szolgáltatásokra. Új és használt számítógép beszerzést, beüzemeléssel együtt, valamint asztali számítógépek és laptopok kisebb-nagyobb javítási munkáit vállalom. Helyszíni kiszállást Budapest egész területén biztosítok.

Ami megoldható: hibás alkatrészek cseréje, memória bővítés, hardveres karbantartás pl. portalanítás vagy korszerűsítés normál winchester helyett SSD-re, illetve minden egyéb szoftveres karbantartás, beleértve az adott számítógép újratelepítését is.

Ne habozzon! Ha számítógép javítás Budapesten érdekelné, akkor minél hamarabb keressen fel. Sokszor érdemes még az elején elcsípni a kis problémát, nehogy idővel nagyobb gond legyen belőle.

Miben nyújtok még többet, mint mások?
A legnagyobb különbség, hogy komplex megoldást kínálok. Ha valaki számítógépet szeretne, akkor nemcsak a „vasra”, hanem a rajta levő programokra ugyanúgy szüksége van. A probléma ott kezdődik, hogy a legtöbb esetben az új és a használt számítógépeket teljesen üresen árulják. Az emberek nagy része laikusként komoly gonddal szembesül, hiszen ezeket a programokat meg kell szerezni, azaz külön, drága pénzért meg kell vennie és nem utolsó sorban ezeket szakszerűen fel kell telepítenie a megvásárolt gépre. Itt jövök én a képbe!

Nem csak időt, hanem jelentős pénzt takarítok meg leendő ügyfeleimnek azzal, hogy egy komplett szolgáltatáscsomag részeként nem csak a megvásárolandó hagyományos PC-t vagy laptopot adom, hanem a működtetéséhez szükséges programokat is, beleértve az eredeti Windowst és minden egyéb segédprogramot. Ha valaki csak internetezésre és irodai munkára alkalmas gyors PC-t szeretne, akkor már ez a konstrukció 90-110.000 Ft közötti összegtől elérhető! Természetesen a legújabb játékok futtatására alkalmas számítógép is beszerezhető ugyanebben a szolgáltatáscsomagban, ez nagyságrendileg bruttó 300-350.000 Ft-tól indul.
Minden általam értékesített gépre 12 hónap teljes körű garanciát vállalok, amely rendeltetésszerű használatból eredő alkatrész meghibásodásokra vonatkozik. Amire nem terjed ki a garancia: laptopok esetén az akkumulátorokkal kapcsolatos problémákra és bármilyen programból eredő meghibásodásokra, beleértve az operációs rendszer hibáit.
Javaslom minden esetben árajánlat kérését, ugyanis minden igény valamilyen szinten egyedi, ezért a végső árat csak így lehet megmondani.