Bemutatkozás

Góger Arnold - az Arnold PC Szerviz tulajdonosa, számítógép javítás Budapesten

Számítógép javítás Budapesten, kedvező áron!

Cégünk vezetője közel 20 év tapasztalattal rendelkezik számítógépek javítása, értékesítése és karbantartása terén.

Számítógép szerviz létrehozása logikus lépés volt, hiszen sok embernek szüksége van informatikai szolgáltatásokra. Kezdetben főleg lakossági igényeket elégítettünk ki. Vállalatunk jelenleg túlnyomó részt kis- és közép vállalkozások informatikai rendszereinek kiépítésével, üzemeltetésével, valamint rendszergazdai szolgáltatás nyújtásával foglalkozik. Természetesen minőségre igényes, azt megfizetni tudó és akaró lakossági ügyfeleket továbbra is kiszolgálunk! Új és használt számítógép beszerzést, beüzemeléssel együtt, valamint asztali számítógépek és laptopok kisebb-nagyobb javítási munkáit vállaljuk. Helyszíni kiszállást Budapest egész területén biztosítunk.

Ami megoldható: irodák komplett géppark cseréje, személyre szabott rendszergazdai szolgáltatás, informatikai szaktanácsadás illetve ezen belül hibás alkatrészek cseréje, memória bővítés, hardveres karbantartás pl. portalanítás vagy korszerűsítés normál winchester helyett SSD-re, illetve minden egyéb szoftveres karbantartás, beleértve az adott számítógép újratelepítését is.

Ne habozzon! Ha számítógép javítás Budapesten vagy akár komplett géppark csere érdekelné, akkor minél hamarabb keressen fel. Sokszor érdemes még az elején megtalálni a kis problémát, nehogy idővel nagyobb gond legyen belőle.

Miben különbözünk más számítógép szervízektől?
A legnagyobb különbség, hogy komplex, hosszú távú megoldást kínálunk. Ha valaki igényeinek megfelelő számítógépet szeretne, akkor nemcsak magára a gépre, hanem a rajta levő programokra ugyanúgy szüksége van. A probléma ott kezdődik, hogy a legtöbb esetben az új és a használt számítógépeket teljesen üresen árulják. A felhasználók nagy része laikusként komoly gonddal szembesül, hiszen ezeket a programokat meg kell szerezni, azaz külön, sokszor egyesével drága pénzért meg kell venni és nem utolsó sorban ezeket szakszerűen fel kell telepíteni a megvásárolt gépre. Itt jövünk mi a képbe!

Nem csak időt, hanem jelentős pénzt takarítunk meg leendő ügyfeleinknek azzal, hogy egy komplett szolgáltatáscsomag részeként nem csak a megvásárolandó hagyományos PC-t vagy laptopot adjuk, hanem a működtetéséhez szükséges programokat is, beleértve az eredeti Windowst és minden egyéb segédprogramot. Ha valaki csak internetezésre és irodai munkára alkalmas gyors PC-t szeretne, akkor már ez a konstrukció 100-130.000 Ft közötti darabártól elérhető! Természetesen a legújabb játékok futtatására alkalmas számítógép is beszerezhető ugyanebben a szolgáltatáscsomagban, ez nagyságrendileg bruttó 300-350.000 Ft-tól indul.
Minden általunk értékesített gépre 24 hónap teljes körű garanciát vállalunk, amely rendeltetésszerű használatból eredő alkatrész meghibásodásokra vonatkozik. Amire nem terjed ki a garancia: laptopok esetén az akkumulátorokkal kapcsolatos problémákra és bármilyen programból eredő meghibásodásokra, beleértve az operációs rendszer hibáit.
Javaslom minden esetben árajánlat kérését, ugyanis minden igény valamilyen szinten egyedi, ezért a végső árat csak így lehet megmondani.