Havidíjas rendszergazdai szolgáltatás

Comments are closed

Havidíjas rendszergazdai szolgáltatás a legtöbb vállalkozás vagy intézmény számára hatékony megoldás arra, hogy az operatív munkavégzés folyamatos, gyors, gördülékeny és nem utolsó sorban kellően hatékony legyen. Most akár 2 óra ingyenes konzultációval megrendelhető!

Tapasztalatom szerint nagyon sok kis- és közepes vállalkozásnál nincs meg a kellő szaktudás vagy a szükséges időkeret arra, hogy az informatikai eszközök megfelelően karban legyenek tartva. Egy régi eszközökből álló géppark, pláne ha még az állapota is elhanyagolt, nagy fokú kockázatot jelent. Képzeljük el, hogy mi történik akkor, ha hirtelen leáll a munkavégzésre használt számítógépünk és a javítása miatt napokig vagy akár hetekig nem tudunk dolgozni. Mennyi veszteség ez egy vállalkozás számára? Miért kockáztatná meg azt, hogy elvesszenek az adatai vagy a hibás számítógépe miatt ne tudja teljesíteni a határidős munkáit?

Minden esetben azt szoktam tanácsolni céges ügyfeleimnek, hogy nem engedhetjük meg magunknak azt a kockázatot, hogy ne biztosítsuk a folyamatos, biztonságos munkavégzés feltételeit. Természetesen ez több alkotóelemből áll, aminek központi eleme egy naprakész, nem elavult eszközökből álló géppark megfelelő karbantartással és felügyelettel. A jó hír, hogy cégemtől már három kedvező áru csomagban igénybe vehető havidíjas rendszergazdai szolgáltatás. Ezzel elérhetjük azt, hogy egy vállalkozás kizárólag a tényleges, operatív munkájával foglalkozzon, ami pénzt termel számára! Az ügyfeleim ugyanis nem csak egy minőségi szolgáltatást kapnak, hanem biztonságot is! Arról nem beszélve, hogy egy alkalmazott felvétele helyett sokkal költséghatékonyabb megoldás a teljes IT tevékenység kiszervezése. Szolgáltatásom ugyanis teljes mértékben költségként elszámolható! Szembeállítva ezt egy munkatárs havi bérköltségével nem kérdés, hogy melyik megoldás a kedvezőbb. Megfelelő rendelkezésre állási idővel, akár 48 órán belül, szakértő kollégáinkkal megoldhatjuk informatikai problémáit.

havidíjas rendszergazdai szolgáltatás

Havidíjas rendszergazdai szolgáltatás csomagjaim jelenleg kedvezményes, bevezető áron elérhetők:

havidijas rendszergazdai szolgáltatás

Ha felkeltettem érdeklődését, ne habozzon haladéktalanul vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeimen! Szerződéskötés előtt maximum 2 óra díjmentes konzultációt és helyszíni felmérést biztosítok! Minden rendszergazdai csomag szerves részét képezi a távoli segítségnyújtás. A csomagokban található információk tájékoztató jellegűek, az ajánlat további részleteiről készséggel tájékoztatom. Ne feledje, a megfelelő megoldás már karnyújtásnyira van, de döntés az Ön kezében!