Visszautasíthatatlan ajánlat az Arnold PC Szerviztől

Comments are closed

Miért visszautasíthatatlan ajánlat az, amit most az Arnold PC Szerviz kínál?

  • Mert hosszútávra szóló, kiváló minőségű, üzleti kategóriás laptopot javaslok leendő ügyfeleimnek
  • Olyan gépet kínálok megvásárlásra, aminek csekély a meghibásodási esélye
  • Ha alapvetően csak internetezésre használnák, akkor egy tartósan gyors laptop büszke tulajdonosai lehetnek
  • Továbbá 1 év garanciát biztosítok a mindössze már bruttó 70.000 Ft-tól elérhető készülékre

Mit kell tudni bővebben a hirdetésben szereplő felújított, teljesen újszerű állapotú termékről?

Elsősorban azt, hogy nem a megszokott műanyag burkolatú, lakossági kategóriás készülék. Az otthoni kategóriás laptopok ugyanis általában túlmelegedés vagy készülékház/zsanér törés, anyag fáradás miatt mennek pár éven belül javíthatatlanul tönkre! Szerencsére ezek a problémák üzleti laptopoknál ismeretlen fogalmak!

Az általam kínált notebook az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb amerikai gyártó, a Dell felújított, prémium minőségű üzleti laptop modellje, a Latitude E5430-as, vadonatúj mozgó alkatrész nélküli winchesterrel, SSD-vel ellátva.

visszautasíthatatlan ajánlat

A következő műszaki paraméterek jellemzik:

Processzor: Intel® Celeron® Processor 1005M, 1,9 Ghz
Kijelző: 14,1″ HD (1366×768) LED matt
Memória: 4GB DDR3 1600MHz
Merevlemez: 256 GB SATAIII SSD
Grafikuskártya: Intel HD Graphics 4000
Egyéb jellemzők: WiFi: 802.11a/b/g/n; USB csatlakozók: USB + 2 db. USB 3.0; Kártyaolvasó; HDMI, VGA (D-sub); Webkamera: 2,0 Mpx; BlueTooth: v4.0; LAN: Gigabit; Ujjlenyomat olvasó

A magnézium ötvözetből készült váz megfelelő fizikai védelmet ad a gépnek. Természetesen ettől függetlenül célszerű rendeltetésszerűen használni és lehetőleg készakarva vagy véletlenül nem a földhöz csapkodni! Annak ellenére, hogy fémburkolattal rendelkezik a tömege mégis kicsi, alig több, mint két kilogramm. Mivel a gyártó kifejezetten üzletemberek és felső vezetők részére fejlesztette ki, így minden fontos csatlakozóval és extra funkcióval ellátta. Emiatt otthoni használatra ez a gép hosszú távú, tartós megoldás lehet.

A most meghirdetett visszautasíthatatlan ajánlat a készlet erejéig él! A bruttó 70.000 Ft-os vételár nem csak a laptop árat, hanem a működéséhez szükséges összes programot, beleértve a legális Windows 10-et is tartalmazza, ugyanúgy mint a Budapesten belüli ingyenes kiszállítást és helyszíni beüzemelést!

Amennyiben szeretne élni az akcióval vagy felmerülő kérdései adódnának, akkor kérem vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeimen!