Újévi számítógép vásárlási akció

Comments are closed

Újévi számítógép vásárlási akció az Arnold PC Szerviztől !

Most cserélje le régi otthoni számítógépét. Miért kínlódna még mindig egy olyan géppel, ami még internetezésre is borzasztóan lassú?

A számítástechnika – közhelyszerű, de sajnos igaz – egy rendkívül gyorsan fejlődő iparág. Átlagosan egy mai számítógép elavulási ideje 5-6 év. Ezalatt nem csak a benne levő alkatrészek amortizálódnak, hanem különböző okok miatt menthetetlenül belassul a meglévő computer.

Ilyenkor már csak a lecserélése jelenthet tartós megoldást! Tapasztalatom szerint egy átlagos felhasználónak nincs szüksége feltétlenül egy vadonatúj gépre. Az esetek zömében tökéletesen megfelel egy üzleti kategóriás, felújított, megbízható gyártótól származó gép.

Most igazi különlegességet kínálok újévi számítógép vásárlási akció keretében!

Az egyik legnagyobb amerikai gyártó,  jelenleg a világ legnagyobb informatikai vállalata, a Hewlett-Packard Company,  röviden HP által gyártott extrém terhelést kibíró, kisméretű, mindössze 25 x 25 cm-es PC-k 120 Gb-os SSD-vel ellátva, 1 év garanciával mindössze bruttó 55.000 Ft-ért elérhetők!

Ezek a mini számítógépek minimális energiafelvétel mellett akár napi 24 órás üzemidőre tervezett gépek, amelyek nem melegszenek túl és a bővítési lehetőségei is jobbak, mint egy laptopnak.
Leggyakoribb felhasználási területei: irodai munkagép, otthoni vagy kisvállalati kisebb szerver vagy kiszolgáló, esetleg filmletöltő/torrentező gép, TV-re kötve multimédiás központ, stb. Tehát főleg olyan dologra használható, ahol fontos a halk üzemelés a folyamatos rendelkezésre állás mellett, de nem szükséges óriási erőforrás és egyúttal az is fontos, hogy mindezek ellenére ne fogyasszon sokat, valamint minimális helyet foglaljon.

A benne levő mozgó alkatrész nélküli adattároló egységnek, SSD-nek köszönhetően érezhetően évek múlva sem lassul be.

A technikai paraméterei a következők:
Intel® Pentium® Dual-Core E5700 3 Ghz-es kétmagos processzor
Intel Q45 Express chipkészlet
4 Gb DDR3-as 1333 Mhz-es memória
120 Gb-os Kingston A400-as SSD (vadonatúj)
DVD-író
Intel® 82567LM Gigabit-es hálózati kártya
10 db. USB 2.0
Párhuzamos port (LPT)
Soros port (COM)
VGA
DisplayPort

A fenti 55.000 Ft-os vételár tartalmazza a legális Windows 10 operációs rendszert, valamint a számítógép működéséhez szükséges összes programot, kivéve a vírusirtót, továbbá Budapesten belüli ingyenes kiszállítást és helyszíni beüzemelést.

Várom megtisztelő érdeklődését a megadott elérhetőségeimen!