Tavaszi számítógép vásárlási akció

Comments are closed

Itt a tavasz és ez egyúttal remek alkalom egy tavaszi számítógép vásárlási akció meghirdetésére!

Sokan még mindig kínlódnak régi, több mint 10 éves otthoni számítógépekkel, amelyeket ugyan még be lehet kapcsolni, de már egyszerű feladatok elvégzésére is borzalmasan lassúak. Előző cikkeimben többször leírtam, hogy a számítógépeknek van egy elavulási idejük, ami nagyjából 5-6 év. Az ettől idősebb gépek már sajnos nem korszerűsíthetők vagy már nem költséghatékony a modernizálásuk.
Mindig azt szoktam mondani, hogy különbséget kell tenni a rendeltetésszerű használat és aközött, hogy fizikálisan még bekapcsolható az adott számítógép! Mit értek ezalatt? Gyakorlatilag nem mást, mint azt, hogy többek között ne kelljen hosszú perceket várni egy weboldal betöltődésére. Ez utóbbi manapság már alapigénynek számít!

Ha szeretné tartósan és költséghatékonyan megoldani az állandóan lassú számítógépéből adódó problémáját, akkor a mostani, tavaszi számítógép vásárlási akció keretében meghirdetett HP által gyártott, teljesen felújított, üzleti kategóriás, fekvőházas számítógép beszerzését javaslom.

A HP, mint az egyik legnagyobb és legismertebb amerikai gyártó a kialakításánál nagy hangsúlyt helyezett az energiatakarékos működésre, amit elsősorban a hatékony tápegység felhasználásával értek el. A beépített táp 87%-os hatékonysággal dolgozik, így 80 Plus Gold minősítést kapott. A gépben erős, kétmagos Intel processzor kapott helyett, közel 3 Ghz-es órajellel. Ezek mellé Q45 Express chipset társul, a négy, 1333 MHz-es DDR3 memóriahelyre pedig maximum 16 GB RAM pakolható bele. Háttértárként 120 GB-os SSD-vel, azaz a legmodernebb mozgó alkatrész nélküli adattároló egységgel van ellátva. Az alaplapi, integrált Intel GMA HD videókártya gördülékenyen, szaggatás nélkül lejátssza a nagy felbontású videókat. A készülékház igény szerint fektetve és állítva is használható, ráadásul kis helyet foglal.

Az akciós számítógép részletes műszaki adatai:
Pontos típus: HP Compaq 8000 Elite SFF (10 cm x 33,8 cm x 37,8 cm)
Processzor: Intel® Pentium® E6500 Core2Duo, 2,93 Ghz
Memória: 4 Gb DDR3 1333 Mhz
Háttértár: 120 Gb SATA3 SSD
Optika: DVD-író
Videókártya: Intel GMA 4500 (integrált)
Portok: 10 db. USB 2.0, VGA, PS2 egér és billentyűzet, LAN, hangszóró kimenet, mikrofon bemenet, DisplayPort

tavaszi számítógép vásárlási akció

A vételára csak 50.000 Ft, ami magában foglalja a legális Windows 10-et, valamint a számítógép működéséhez szükséges összes programot, kivéve a vírusirtót. A fenti összeg tartalmazza a teljes rendszertelepítés munkadíját, valamint a Budapesten belüli díjmentes kiszállítást és helyszíni beüzemelést!
A termékre vásárlástól számított 1 év garanciát biztosítok rendeltetésszerű használat esetén bekövetkező alkatrész meghibásodásokra!

Várom megtisztelő érdeklődésüket a megadott elérhetőségeimen.