Számítógép vásárlási akció újévre

Comments are closed

Számítógép vásárlási akció újévre!

Figyelem a korábban meghirdetett, kedvező ára és kiváló minősége miatt méltán népszerű, Dell Optiplex 780 vagy Lenovo ThinkCentre M58 típusú otthoni számítógépet kedvező újévi csomagban teszem elérhetővé!

számítógép vásárlási akció

Mi az általam meghirdetett újévi számítógép vásárlási akció célja?

Mint már többször leírtam azzal ezzel kapcsolatos tapasztalatomat, az emberek jelentős része olyan elavult számítógépekkel próbál internetezni, amin még mindig Windows XP található, ami több szempontból problémás. Nem beszélve arról, hogy egy nagyjából 10 éves számítógép már nagyon lassú. Tegyük fel továbbá magunknak azt a kérdést, hogy mi történik akkor, ha egy lényeges alkatrész tönkre megy benne? Sejthetjük a választ, hogy annak kicserélése már lehetetlen a hiányzó alkatrész ellátás miatt. Ez annak köszönhető, hogy az informatika egy roppant gyorsan fejlődő iparág. Nagyjából fél évente, de évente biztosan megduplázódik a számítógépek teljesítménye.

Összességében tehát elmondhatjuk, hogy az újévi akcióm célja a modernizálás kedvező áron, mert a manapság alapigényeknek tekinthető dolgoknak, pl. a gyors weboldal nézegetésnek is meg van a maga rendszer követelménye, azaz erőforrás igénye. Leegyszerűsítve ehhez egy gyors, internetezésre alkalmas, akár a legújabb, Windows 10-es operációs rendszert elbíró otthoni számítógép szükséges.

Miből áll gyakorlatilag ez az otthoni számítógép vásárlási akció?

  • Természetesen magából a többmagos Dell vagy Lenovo márkájú, Intel processzoros, fekvő vagy álló házasként is használható computerből.
  • A gyors használatot a benne levő vadonatúj, Kingston vagy Samsung márkájú, 120 Gb-os , mozgó alkatrész nélkül winchester, az úgynevezett SSD teszi lehetővé. Ennek köszönhetően a számítógépe sosem fog belassulni.
  • Nagy méretű, 19 colos, 48 cm-es képátmérőjű élményszerű internetes böngészést lehetővé tevő, modern LCD monitorból.
  • A magyar nyelvű USB-s csatlakozású billentyűzet és egér ajándékba jár!
  • És ez még nem minden! További ajándékként választható vadonatúj, sztereó hangszóró.

A csomag kedvezményes ára mindössze bruttó 60.000 Ft, mely tartalmazza a számítógép működéséhez szükséges összes programot, beleértve az eredeti Windows 10-et is. További ingyenes szolgáltatásként biztosítok Budapesten belül kiszállítást és helyszíni beüzemelést!

A további részletekért kérem lépjen velem kapcsolatba a weboldalamon megadott elérhetőségeimen.