Számítógép vásárlási akció – A nyár legjobb ajánlata

Comments are closed

Számítógép vásárlási akció – A nyár legjobb ajánlata !

Egy új vagy használt számítógép vásárlója számára nehézséget okozhat a megfelelő gép kiválasztása, mivel nagyon sok különböző modell létezik. A leendő számítógépet a felhasználási cél szerint érdemes kiválasztani.

Legtöbb ügyfelem mindössze alapdolgokra használja a számítógépet. Ezalatt a gyors internetezést és főleg az Office programcsomag (Word, Excel, Powerpoint) gördülékeny használatát értem. Felesleges erre a feladatra a piacon kapható legerősebb gépet megvenni, de természetesen a leggyengébb sem lesz hosszan tartó megoldás. Az igazság, mint mindig most is félúton található.

Ha otthoni számítógép vásárlásban gondolkodunk, akkor alapvetően kétféle irányba mehetünk. Vehetünk egy lakossági kategóriás, márkátlan, különböző alkatrészekből összerakott számítógépet vagy választhatunk egy úgynevezett neves gyártó által megtervezett és kivitelezett üzleti kategóriás, kifejezetten a fent leírt célokra kifejlesztett gépet.

Több szempont miatt az utóbbi megoldást szoktam ügyfeleimnek javasolni, de főleg amiatt, hogy kizárólag nagyon strapabíró és jól működő készülékeket közvetítek és értékesítek részükre.

A mostani számítógép vásárlási akció keretében egy felújított üzleti kategóriás, HP Compaq Pro 6300 Microtower típusú, állóházas számítógépet kínálok 1 év garanciával, 120 Gb-os mozgó alkatrész nélküli adattároló egységgel, közkedveltebb nevén SSD-vel, eredeti Windows 10 operációs rendszerrel és a működéséhez szükséges összes programmal. Mindezt csak bruttó 65.000 Ft-tól.

számítógép vásárlási akció

A legkedvezőbb árú konstrukció esetén a megnövelt teljesítmény az új Intel® Q75 Express chipkészletnek és a modern kétmagos Intel® Core processzorok erejének köszönhető. Az integrált Intel® HD Graphics kártya lenyűgöző megjelenítést tesz lehetővé a grafikaintenzív alkalmazásoknál. Az új USB 3.0 portok jelentős adatátviteli sebességet biztosítanak. A rendszermemória max. 32 GB-ig bővíthető (jelenleg 8 GB ), DDR3-1600 SDRAM modulokból álló korszerű típus, mely használat közben biztosítja a folyamatos, gyors munkavégzést. Az adattároló egységek közül a modern, mozgóalkatrész nélküli SDD meghajtó biztosítja a villámgyors rendszerbetöltési időt és az egyes programok elindítási idejének maximalizálását. Az adatok tárolását a másodlagos, 250 Gb-os winchester biztosítja.

A számítógép részletes műszaki leírása:

Processzor: Intel® Pentium® G2020, 2,9 Ghz
Memória: 8 Gb DDR3 1600 Mhz
Merevlemezek: 120 Gb SATAIII SSD, 250 Gb SATAII HDD
Optikai meghajtó: DVD+/-RW
Videókártya: Intel HD Graphics 2000 (integrált)
Portok: PS/2 egér port, PS/2 billentyűzet port, 10 db. USB ( 4 db. elől, 6 db. hátul), LAN, VGA, DisplayPort, hangszóró kimenet, mikrofon bemenet

A vételár tartalmazza a Budapesten belüli díjmentes kiszállítást és a helyszíni beüzemelést, valamint 1 óra ingyenes konzultációt! Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, kérem vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeimen.