Számítógép kezelési segítség azonnal

Comments are closed

Tapasztalataim szerint nagyon sok olyan felhasználó van, akik nem szeretnének szakszavakkal teletűzdelt tankönyveket elolvasni ahhoz, hogy örömmel internetezzenek és a számítógépüket biztonsággal használhassák. Számukra dolgoztam ki forradalmi szolgáltatásomat, ami: számítógép kezelési segítség nyújtása, akár azonnal.

Annak érdekében, hogy ne kelljen egy-két kisebb problémával azonnal szervizbe futni vagy segítséget kérni rokontól, baráttól, aki sok esetben csak tovább ront a helyzeten, bevezettem az Arnold PC Szerviz Segítségkártya lakossági szolgáltatásomat.

Ennek az a lényege, hogy távoli eléréssel vagy telefonos segítségnyújtással megoldom azokat a kisebb problémákat, amelyek menet közben adódnak. Számítógép használat közben felmerülő kérdéseit szintén készségesen és türelmesen megválaszolom. Ha igényli, hasznos ötletekkel is ellátom, amelyek megkönnyítik a mindennapi számítógép használatot és az internetezést.

Több konstrukció közül lehet választani, hogy mindenki megtalálja a számára ideális csomagot. Az Arnold PC Szerviz Segítségkártya ugyanis három változatban érhető el: arany, ezüst és bronz.
Az arany kártya 20 óra-, az ezüst kártya 15 óra-, és a bronz kártya 10 óra távoli vagy telefonos segítségnyújtást tesz lehetővé. A szolgáltatás igénylési feltétele, hogy az ügyfél egy maximum 6-7 éves számítógéppel vagy laptoppal rendelkezzen, melyen legalább egy Windows 7-es operációs rendszer van feltelepítve.  A számítógép kezelési segítségnyújtási szolgáltatásomat határon túliak is igénybe vehetik az egész Európai Unió területén.

Rendelkezésre állás a különböző kártyatípusok szerint a következő:

Hétvégi napokat is beleszámítva arany kártya esetén, 24 órán belüli-, ezüst kártya esetén, 48 órán belüli-, és bronz kártya esetén, 72 órán belüli hibaelhárítást vagy megoldást teszek lehetővé. Amennyiben a felmerülő hiba távolról mégsem javítható, akkor megbeszéljük a helyszíni javítás feltételeit.

Díjszabás és fizetési feltételek:

Az arany kártya 20 óra, 24 órán belüli távoli vagy telefonos segítségnyújtást tartalmaz bruttó 40.000 Ft-ért.

Az ezüst kártya 15 óra, 48 órán belüli távoli vagy telefonos segítségnyújtást tartalmaz bruttó 30.000 Ft-ért.

A bronz kártya 10 óra, 72 órán belüli távoli vagy telefonos segítségnyújtást tartalmaz bruttó 20.000 Ft-ért.

Amennyiben szeretne élni az Arnold PC Szerviz Segítségkártya nyújtotta lehetőséggel, kérem vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeimen. Fizetés készpénzben vagy banki átutalással lehetséges.