Számítógép kedvező áron, díjmentes kiszállítással Budapesten

Comments are closed

Számítógép kedvező áron csak most a készlet erejéig!

Az Arnold PC Szerviz ajánlata jelenleg a legjobb számítógép vásárlási akció Budapesten, azok számára, akiket számítógép kedvező áron és feltételekkel érdekel.

Az otthoni számítógépeknek alapvetően két fő típusa létezik. Az egyik, amikor saját magunk összeválogatott alkatrészekből rakunk össze egy gépet. A másik pedig, az úgynevezett márkás, brand gépek, amikor egy neves gyártó pl. Dell vagy HP mérnökcsapata elkészít egy irodai célokra optimalizált számítógépet. Ennek az az előnye, hogy a benne található alkatrészek kompatibilisek egymással és természetesen az illesztőprogramjuk is megfelelő a Windows 10-hez. Ezenkívül sokkal tartósabb, jobb minőségűek azok az alkatrészek, amelyekből összeállítják.
Nyilván járható út az is, ha valaki magának akar alkatrészekből összerakni egy otthoni számítógépet, de ez nem csak jóval drágább és időigényesebb megoldás, hanem rizikósabb is, mivel nem minden alkatrész kompatibilis mindennel. Ez általában csak azoknak éri meg, akik megfelelő szakértelemmel rendelkeznek, illetve valamilyen speciális feladatra, pl. mérnöki tervezésre vagy videóvágásra, esetleg a legújabb játékok futtatására szeretnék használni.

Tapasztalatom alapján azonban a legtöbb felhasználónak csak átlagos célokra, azaz internetezésre és maximum Word és Excel használatra van szüksége. Ezt az alapvető feladatot, azonban stabilan és gyorsan szeretnék elvégezni. Már a legtöbb nyugdíjas felhasználó sem szeretne arra akár perceket várni, hogy egy weboldal betöltődjön! Ez az idő már szerencsére elmúlt. Főleg akkor, ha elhatározza, hogy nem kínlódik tovább a régi, korszerűtlen és iszonyatosan lassú gépével és lecseréli az általam meghirdetett akciós számítógépre.

A Dell OptiPlex 7010 SFF típusú számítógépe egy tökéletesen elkészített otthoni és irodai használatra kifejlesztett asztali számítógép, amely ráadásul kis méretű, állítva és fektetve is használható. Ideális megoldás azoknak, akik szeretnék lecserélni elavult gépüket egy villámgyors, modern készülékre. Ráadásul ugyanez a számítógép más kereskedőknél jóval szerényebb felszereltséggel, a gyorsaságát biztosító SSD, mozgó alkatrész nélküli meghajtó nélkül és teljesen üresen, azaz telepítetlenül kerül értékesítésre!

számítógép kedvező áron

Az akciós számítógép típusa: Dell OptiPlex 7010 SFF
Processzor: Intel® Core™ i5-3470, 4 magos, 3,2 GHz
Memória: 8 Gb DDR3
Adattároló egységek: 240 GB SSD és 500 GB HDD
Optikai meghajtó: DVD-író
Videókártya: Intel HD Graphics 2500 (integrált)
Csatlakozók: VGA, 2 db. DisplayPort, Gigabit-es LAN, Soros-port, 6db. USB 2.0 port, 4db. USB 3.0, PS/2-es egér és billentyűzet, hangszóró kimenet és mikrofon bemenet

Figyelem! Nálam nem csak egy gazdag felszereltségű, modern és gyors gépet kap a pénzéért, hanem komplett szolgáltatást is! A gép működéséhez szükséges összes programmal feltelepítve, beleértve a legális Windows 10-et adom át a készüléket az ön otthonában! Önnek csak bekapcsolnia kell és már használhatja is. Mindezt csak 79.000 Ft-ért, amely a díjmentes budapesti kiszállítást is tartalmazza! A számítógépre 1 év garancia jár, rendeltetésszerű használat esetén bekövetkező alkatrész meghibásodásokra.

Ne habozzon, ha Önt is érdekli egy számítógép kedvező áron, teljes körű szolgáltatással, akkor kérem vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeimen!