Prémium minőségű üzleti laptop otthoni használatra

Comments are closed

Manapság egyre elterjedtebbek a hordozható számítógépek, közkedveltebb nevén laptopok. Rengetegféle márka, típus és modell közül lehet választani, ami egy laikus számára nem könnyíti meg a helyzetet.

A legtöbb, üzletekben kapható laptop otthoni felhasználásra készült, így tetszetős megjelenése mögött, nem húzódik meg az a minőség illetve hosszú távú megbízhatóság, tartósság, amelyet ügyfeleimnek szeretnék biztosítani. A nagyobb áruházak fő termék palettáját ugyanis elárasztják az alacsony árú belépő szintű laptopok. Sokan úgy gondolják, hogy inkább új készüléket vásárolnak használt, újszerű állapotú üzleti laptop helyett. Sajnos ebben a konkrét esetben sem feltétlenül igaz, hogy ami új, az jobb is. Az otthoni kategóriás laptopok általában két dolog miatt mennek pár éven belül tönkre:

  • Túlmelegedés miatt.
  • Készülékház/zsanér törés, anyag fáradás miatt.

Szerencsére ezek a problémák üzleti laptopoknál ismeretlen fogalmak!

Épp ezért javaslom ügyfeleimnek a Dell felújított, prémium minőségű üzleti laptop modelljét, a Latitude E5430-ast vadonatúj mozgó alkatrész nélküli winchesterrel, SSD-vel ellátva.  A Latitude termékcsaládról általában mindenkinek, aki kicsit ért a számítástechnikához  a professzionális, üzleti felhasználás jut eszébe. Mivel a Dell Latitude E5430 egy nagyon masszív, megbízható és rengeteg biztonsági megoldással támogatott laptop, így hosszútávon egy „hétköznapi használatra” szánt gépnek is kiváló választás lehet.

Prémium minőségű üzleti laptop

A következő műszaki paraméterekkel rendelkezik ez a prémium minőségű üzleti laptop:

Processzor: Intel Core i5-3320M (2 x 2,60GHz, 3MB Cache)
Kijelző: 14,1″ HD (1366×768) LED matt
Memória: 4GB DDR3 1600MHz
Merevlemez: 120GB SATAIII SSD
Grafikuskártya: Intel HD Graphics 4000
Egyéb jellemzők: WiFi: 802.11a/b/g/n; USB csatlakozók: USB + 2 db. USB 3.0; Kártyaolvasó; HDMI, VGA (D-sub); Webkamera: 2,0 Mpx; BlueTooth: v4.0; LAN: Gigabit; Ujjlenyomat olvasó

A gépet összességében kényelmes használat jellemzi. A magnézium ötvözetből készült váznak köszönhetően a tömege kicsi (alig több, mint két kilogramm) hőelvezető képessége viszont remek. A billentyűzet használata egyébként kényelmes, ráadásul jól tűri a folyadékot is, így ha véletlenül ráborítunk némi vizet szerencsére nem kapunk rögtön szívinfarktust. A multimédiás kezelőszervek nem túl hangsúlyosak, mindössze három plusz gombot építettek be erre a célra. Az ujjlenyomat olvasó sok Dell gép elmaradhatatlan kelléke, ezúttal is megtalálható némelyik darabban a szokott minőségben. Ami az akkumulátoros üzemidőt illeti, a Latitude hozza az elvárható szintet: teljes terhelés mellett valamivel több, mint 2,5 óra alatt sikerült lemeríteni, de ez nem az átlagos felhasználói magatartást tükrözi. A gép további előnye a kimondottam kedvező ára, hiszen nálam már bruttó 100 ezer forintért hazavihető. Ezért a pénzért egy megfelelő teljesítményű, elegáns kialakítású prémium üzleti notebookot kap, melynek kiváló a teljesítménye, valamint minden fontos csatlakozó és extra megtalálható benne.

A fenti vételár nem csak a laptop árat, hanem a működéséhez szükséges programokat, beleértve a legális Windows 10-et is tartalmazza! A készülékre 1 év teljes körű garanciát biztosítok!

Amennyiben ajánlatom felkeltette érdeklődését, kérem vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeimen.