Modern, otthoni számítógép féláron

Comments are closed

Modern otthoni számítógép féláron az Arnold PC Szerviztől!

A Dell OptiPlex asztali gépei 25 éve élen járnak az ügyfelek igényein alapuló innovációk terén. A sokoldalú, helytakarékos kivitelnek és a 6. generációs Intel® processzoroknak köszönhetően most még több lehetőséget rejtenek magukban. Az általános célú OptiPlex számítógépek a legbiztonságosabb, legjobban felügyelhető és legmegbízhatóbb asztali gépek, amelyek mostantól még kisebbek és gyorsabbak, és kompromisszumok nélküli, kiváló hatékonyságot kínálnak.

Az OptiPlex 7040 rugalmas, kompakt kivitele révén bármilyen munkakörnyezetbe tökéletesen beilleszthető, így ön maximálisan kihasználhatja a rendelkezésre álló helyet. Az általam meghirdetett kis méretű kivitel nagyjából 7%-kal kisebb az elődjénél. A mérete ugyan kisebb lett, de a teljesítménye még impozánsabb, mivel szinte a legújabb és legmodernebb 6. generációs Intel® Core i5-ös processzorokra épül. Zökkenőmentes többfeladatos munkavégzésre alkalmas köszönhetően a 8 GB-nyi legújabb DDR4 memóriának, ami később akár 32 GB-ig bővíthető és az új PCIe félvezető-alapú (M2.SSD) mozgó alkatrész nélküli meghajtónak. A DisplayPort és a HDMI porton keresztül jobb rálátással, akár egyszerre három monitoron végezheti feladatait, egyszerre akár több alkalmazásban is.

Tervezése során a környezet védelmet is szem előtt tartották, a modell csúcsminőségű anyagokból és újrahasznosított műanyagból épül fel. A Waves MaxxAudio® Pro szakértő módon hangolt integrált nagy teljesítményű hangszórói kiváló hangminőséget biztosítanak. Összegezve tehát elmondhatjuk, hogy most az Öné lehet egy modern, otthoni számítógép féláron!

modern, otthoni számítógép féláron

Az akciós Dell számítógép a következő műszaki paraméterekkel rendelkezik:

Processzor: Intel® Core i5-6500, 3,2 Ghz
Adattároló: 256 Gb M2.SSD
Memória: 8 Gb DDR4 RAM
Videókártya: Intel HD Graphics (integrált)
Portok: USB 3.0 – 6 db. (2 elöl/4 hátul – 1 port PowerShare technológiával), USB 2.0 – 4 db. (2 elöl/2 hátul – 1 elülső port PowerShare technológiával), Gigabites-es Ethernet, P2/soros, 2 db. Display Port, HDMI, Vonali kimenet

Figyelem! Ha azt szeretné, hogy egy modern, otthoni számítógép féláron, csak bruttó 100.000 Ft-ért most az Öné legyen, akkor mihamarabb vegye fel velem a kapcsolatot a megadott elérhetőségeimen. A vételár nem csak a számítógépet, hanem a személyre szabott, komplett telepítést, beleértve a legális Windows 10-et is tartalmazza!