Kedvezményes számítógép vásárlás Budapesten, nyugdíjasoknak

Comments are closed

Manapság a számítógép és vele együtt az internet a mindennapi életünk szerves, megszokott részévé vált. Sajnos Magyarországon a fizetések és főleg a nyugdíjak összege kifejezetten alacsony az árakhoz képest. Az EU nyugati feléhez viszonyítva valóban méltatlanul alacsonyak az átlag jövedelmek, a KSH legfrissebb kereset kimutatása szerint alig több, mint egy főre jutó havi 100.000 Ft.  Nem csoda ezért, hogy sok ember számára nagy áldozattal jár, ha új számítógépet szeretne venni.

Sok nyugdíjasnak az internet szinte az egyetlen kapcsolattartási mód a külvilággal. Nagyon sokuknak a családja, gyerekei és unokái már hosszú évek óta külföldön dolgoznak, így a Skype nyújtotta videokamerás, ráadásul ingyenes beszélgetés életbe vágó fontosságú. Természetesen mint mindennek, így ennek is meg van a maga rendszer követelménye, azaz erőforrás igénye. Leegyszerűsítve ehhez egy gyors, internetezésre alkalmas, akár a legújabb, Windows 10-es operációs rendszert elbíró otthoni számítógép szükséges.

Sokan még olyan ősrégi számítógépekkel próbálnak internetezni, amin még mindig Windows XP található, ami több szempontból problémás. Nem beszélve arról, hogy egy nagyjából 10 éves számítógép már nagyon lassú. Tegyük fel továbbá magunknak azt a kérdést, hogy mi történik akkor, ha egy alkatrész tönkre megy benne? Sejthetjük a választ, hogy gyakorlatilag annak kicserélése már lehetetlen a hiányzó alkatrész ellátás miatt. Ez annak köszönhető, hogy az informatika egy roppant gyorsan fejlődő iparág. Nagyjából fél évente megduplázódik a számítógépek teljesítménye. Összességében tehát elmondhatjuk, hogy a korszerűsítés több mint javasolt és igencsak szükségszerű.

Mégis hogyan lehetséges a kedvezményes számítógép vásárlás Budapesten?
A modernizálást elősegítve számítógép vásárlási akciót hirdetek kifejezetten budapesti nyugdíjasoknak. HP vagy DELL márkájú otthoni számítógépet akár már bruttó 40.000 Ft-tól biztosítok részükre, ami tartalmazza a gép működéséhez szükséges összes programot, beleértve az eredeti Windowst is, valamint a helyszíni beüzemelést és a kiszállítás díját.

A további részletekért lépjen velem kapcsolatba a megadott elérhetőségeimen. Ha ugyanis a gyorsaság mellett egyéb speciális igénye lenne, úgy azt szükséges átbeszélni és elképzelhetően ez a gép vételárát is befolyásolni fogja.