Karácsonyi laptop akció

Comments are closed

Karácsonyi laptop akció keretében most egy igazi prémium minőségű laptop érhető el, csak és kizárólag az Arnold PC Szerviztől!

Laptopvásárlásnál a 120-150 ezer forintos belépőszint elhagyása után nem sokkal belefutunk a munkagépek világába, ahol a Lenovo ThinkPad sorozata az egyik legerősebb márkanév. A Lenovo üzleti szériáját nem a megszokás és tévhit miatt tartják a felhasználók még mindig az egyik legjobb választásnak és a gyártó is tesz arról, hogy ez ne változzon meg. A legújabb, T450-es modellen is már első ránézésre, tapintásra látszik, hogy tipikus ThinkPaddel van dolgunk. A „tipikus ThinkPad” annyit tesz, hogy ez a gép bizony 3-5-7 év múlva is számítógép lesz.

A T450-nél a cég megtartotta a bevett receptet, vagyis maradt a strapabíró anyaghasználat, a minőségi beviteli eszközök, a belső azonban megújult. A gép belsejében már a 14 nm-es gyártástechnológián alapuló Intel processzora található, ami alacsonyabb hőtermelést és fogyasztást jelent. Ez utóbbi pedig két nagyon fontos szempont egy notebookoknál. A processzor egy Intel Core i5-5300U modell, amely ultraalacsony fogyasztású, kétmagos kivitel aktivált Hyper-Threadinggel, vPro-val és egy Intel HD Graphics 5500-zal. A 15 wattos TDP-vel rendelkező processzor 2,3/2,9 GHz-en dolgozik. Fontos kiemelni, hogy ehhez a hőtermelési értékhez már aktív hűtés is jár. Mindehhez egy, az előző generációnál erősebb integrált videókártya tartozik, vagyis itt tényleg látható előrelépést kapunk.

karácsonyi laptop akcióA meghirdetett felújított Lenovo Thinkpad T450 egy tipikus, 14”-os notebook. Ideális középutat jelent a mobilitás és a használható billentyűzet/kijelző méret között. A 21 mm-es notebook súlya mindehhez 1,6 kg, amely elviselhető hosszabb hordozásra is.

A T450 billentyűzete és touchpadja nem sokat változott. A ThinkPadeknél megszokott kiváló minőségű, háttér világításos billentyűzetet, kellően nagy méretű touchpadot és a védjegy piros trackpointot kapjuk. Mivel üzleti gépről van szó, így csatlakozókból bőven van választék. 3 darab USB 3.0, egy gigabites LAN, mini DisplayPort, VGA, kártyaolvasó és dokkoló csatlakozó található benne. Az optikai meghajtó már nyilván nem opció. WLAN és Bluetooth vezérlőkből a legújabbat és legjobbat kapjuk (Intel AC 7265). Továbbá SIM kártya foglalat is került a T450 ezen kiépítésébe, így csak egy modemet kell beszerelnünk a mobilnetért.

A kiváló teljesítményű processzor mellé 8 Gb rendszermemória és nagy sebességű, mozgó alkatrész nélküli adattároló egység (SSD) párosul.

Összegezve az általam meghirdetett karácsonyi laptop akció keretében most egy megbízható, strapabíró, prémium minőségű, alumínium magnézium házas, elnyűhetetlen felújított üzleti kategóriás laptopot kínálok megvételre, ami ráadásul villámgyors.

A laptop részletes specifikációja:

Processzor: Intel® Core™ i5-5300U, 2,3 Ghz
Memória: 8 Gb DDR3
Adattároló egység: 256 GB SSD
Kijelző: 14 colos, matt, 1600×900-as felbontású (HD+)
Videó kártya: Intel HD5500 (integrált)
gyári magyar VILÁGÍTÓS billentyűzet!
Beépített webkamera
Dupla, azaz külső és belső akkumulátor! Több órás garantált üzemidő!
3 db. USB 3.0
Memóriakártya olvasó
Wi-Fi
Bluetooth
Beépített 4G LTE
Mini DisplayPort

Vételára csak 110.000 Ft, mely tartalmazza a legális Windows 10 licencet, a komplett, személyre szabott telepítést, a Budapesten belüli díjmentes kiszállítást és 1 év alkatrész meghibásodásra vonatkozó garanciát!