Gyors számítógép karácsonyra az Arnold PC Szerviztől

Comments are closed

Gyors számítógép karácsonyra az Arnold PC Szerviztől! Most cserélje le kedvező feltételekkel a meglévő otthoni számítógépét. Miért kínlódna még mindig a régi gépével, ami alapműveletekre is iszonyúan lassú? A megoldás már egy karnyújtásnyira van!

Sajnos még szép számmal akadnak olyan konfigurációk  – akár notebook, akár asztali gép –, amelyekre nem éri meg pénzt kiadni. Ilyenkor a foltozás, ráncfelvarrás már nehézkes, drága, nem hozza meg a várt eredményt, valamint sok esetben ez nem is lehetséges.  Ebbe a kalapba sorolhatjuk ma már a Pentium 4-es és régebbi rendszereket, valamint az AMD Socket 754/939-cel szerelt gépeket, ahogy az újabb, második generációs Centrino előtti notebookoknál sem érdemes komoly eredményt várni a fejlesztésektől.

Magyarán minden műszaki eszköznek van egy amortizációs ideje. Különösen igaz ez egy számítógépre. A határérték jelen esetben kb. 5-6 év. Ennél öregebb géppel már nem érdemes vagy nem is lehet javítás szempontjából foglalkozni. Még egyszerűbben megfogalmazva egy közel 10 éves vagy idősebb gép minden téren zsákutca. Sok érdeklődő akad, aki szeretné felgyorsítani a gépét. Ilyen esetben ez már nem kivitelezhető!

Amit tartós megoldásként javaslok egy modern, megbízható, felújított és nem utolsó sorban gyors számítógép a legújabb, mozgó alkatrész nélküli adattároló egységgel, közkedveltebb nevén SSD-vel. Ennek köszönhetően a megvásárolt otthoni számítógép tartósan gyors marad. Egyáltalán nem fog belassulni a használat során, mivel memóriából tölti be az adatokat. Gyakorlatilag az SSD egy félvezetős memóriachipekből álló adattároló egység. Ezen kívül a gépben levő processzor is erős, harmadik generációs i3-as és megfelelő mennyiségű, 4 Gb-os memóriamodult tartalmaz. Ennek az alkatrész kombinációnak hála, kedvező áron érhető el akár az Ön részére is egy gyors számítógép karácsonyra! Ráadásul az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb informatikai gyártó, a DELL terméke.

A gép műszaki adatai:

Típusa: Dell OptiPlex 7010
Processzor: Intel® Core™ i3-3220, 3,3 Ghz
Memória: 4 Gb DDR3
Merevlemezek: 120 GB SSD
Optika: DVD-RW (DVD-író)
Videókártya: Intel® HD Graphics (integrált)

Dell Optplex 7010

Vételára: bruttó 80.000 Ft
Az ár tartalmazza a legális Windows 10-et, a gép működéséhez szükséges összes programot, a Budapesten belüli ingyenes kiszállítást és helyszíni beüzemelést!
A garancia: 12 hónap, ami rendeltetésszerű használat esetén jelentkező alkatrész meghibásodásokra vonatkozik.

Várom megtisztelő érdeklődését a megadott elérhetőségeimen.