Otthoni számítógép vásárlás akciósan

Comments are closed

A nagy sikerre való tekintettel határozatlan ideig, azaz a mindenkori készlet erejéig mindenki számára lehetővé teszem akciós feltételekkel a legutóbb meghirdetett otthoni számítógép vásárlási akciómat.

Miért venne 100-150.000 Ft-ért új számítógépet, amikor sokkal kedvezőbb áron is hozzájuthat egy jó minőségű, teljesen felújított, garanciával rendelkező számítógéphez?

Tapasztalataim alapján ugyanis az emberek jelentős része kizárólag internetezésre, azon belül e-mailezésre és Skpe-olásra, valamint irodai jellegű munkavégzésre – ami főleg Word és Excel használatot jelent – használja az otthoni számítógépét.

Természetesen mint mindennek, így ezeknek a manapság alapigényeknek tekinthető dolgoknak is meg van a maga rendszer követelménye, azaz erőforrás igénye. Leegyszerűsítve ehhez egy gyors, internetezésre alkalmas, akár a legújabb, Windows 10-es operációs rendszert elbíró otthoni számítógép szükséges.

Sokan még olyan elavult számítógépekkel próbálnak internetezni, amin még mindig Windows XP található, ami több szempontból problémás. Nem beszélve arról, hogy egy nagyjából 10 éves számítógép már nagyon lassú.

Tegyük fel továbbá magunknak azt a kérdést, hogy mi történik akkor, ha egy alkatrész tönkre megy benne? Sejthetjük a választ, hogy gyakorlatilag annak kicserélése már lehetetlen a hiányzó alkatrész ellátás miatt. Ez annak köszönhető, hogy az informatika egy roppant gyorsan fejlődő iparág. Nagyjából fél évente megduplázódik a számítógépek teljesítménye. Összességében tehát elmondhatjuk, hogy a korszerűsítés több mint javasolt és igencsak szükségszerű.

Hogyan és hol lehetséges otthoni számítógép vásárlás, ráadásul akciósan?

Cégemnél, az Arnold PC Szerviznél a modernizálást elősegítve, a népszerűsége miatt kiterjesztett akciós otthoni számítógép vásárlás keretében DELL márkájú otthoni számítógépet akár már bruttó 40.000 Ft-tól biztosítok bárki részére. Az alapár tartalmazza a gép működéséhez szükséges összes programot, beleértve az eredeti Windows 10-et is, valamint a helyszíni beüzemelés és a kiszállítás díját a XIV., XV. és XVI.kerület teljes területén.

Dell_Optiplex780_large0

Természetesen további kiegészítők, pl. egér, billentyűzet, hangszóró, 17 vagy 19 colos LCD monitor vagy SSD is kérhetőek a számítógép mellé, ezek ára megbeszélés tárgyát képezi. A további részletekért kérem lépjen velem kapcsolatba a weboldalamon megadott elérhetőségeimen.