Akciós mini PC bombaáron

Comments are closed

Akciós mini PC a legjobb áron az Arnold PC Szerviz kínálatában, csak a készlet erejéig!

Mostani akcióm keretében igazi ritkaságot kínálok. Az EliteDesk 800 G1 Desktop akciós Mini PC a legkisebb asztali számítógép, amelyet a HP valaha gyártott. Kis méretű (SFF) kialakítása ellenére a gyártó nem áldozta fel a teljesítményt vagy a csatlakoztathatóságot. Maga a számítógép nem sokkal nagyobb, mint egy külső DVD-író, a súlya mindössze 1,3 kg. A karcsúsított kialakítás miatt nincs benne hely az optikai meghajtó számára, de manapság ez már kevésbé jelent problémát, hiszen a CD-k és DVD-k kora igencsak kezd leáldozni.

Fő előnye a kis helyigénye mellett a csatlakoztathatóság, mivel egyidejűleg akár három különálló kijelzőt lehet rákötni. Ez hasznos lehet kiskereskedelmi vagy irodai környezetben, ahol a több monitoros beállítás előnyös lenne. Kompakt kialakítása ellenére a HP Mini PC-je két DisplayPort kimenettel és egy VGA-val rendelkezik. A perifériák csatlakoztatásához 6 db.USB 3.0 port érhető el, amiből 2 db. elől és 4 db. hátul található. További előnye még az energiatakarékosság, mivel egy mindössze 65W-os HP laptop töltővel működik, így áramfogyasztása nagyon csekély egy hagyományos számítógéphez viszonyítva.

Teljesítménye a benne található alkatrészeknek köszönhetően felér egy erős munkaállomáséval. Kiválóan működik Microsoft Office használat és internetes böngészés során.

Kizárólag integrált grafikus kártyával van felszerelve, de ez az akciós mini PC szükség esetén zökkenőmentesen használható Photoshop-hoz vagy videószerkesztő munkákhoz is. Nem véletlenül tartja úgy a mondás, hogy kicsi a bors, de erős!
A következő műszaki paraméterek jellemzik:
Processzor: Intel Core i5-4570T, 2,9 GHz (3,6GHz Turboboost)
Memória: 8GB DDR3 (2×4 GB)
Tárhely: 256GB SSD
Videókártya: Intel HD 4600 (integrált)
Portok: 6 db. USB3.0, 2 db. DisplayPort, 1 db. VGA, 1 db. fejhallgató kimenet, 1 db mikrofon bemenet, 1 db. vonal kimenet
Méretei: 175 x 177 x 34 mm
Súlya: 1,3 kg

akciós mini PC

Akciós ára csak 80.000 Ft, mely tartalmazza a legális Windows 10 licencet, a komplett, személyre szabott telepítést. A gépet a használatához szükséges összes programmal ellátva adom át. Budapesten belül díjmentes helyszíni beüzemelést és kiszállítást is biztosítok! Rendeltetésszerű használat esetén történő alkatrész meghibásodásokra 1 év teljes körű garanciát adok!