Akciós Lenovo üzleti kategóriás laptop

Comments are closed

A most meghirdetett, akciós Lenovo üzleti kategóriás laptop fő jellemzője a kiváló teljesítmény mellett, a legendás megbízhatóság.

Vállalkozásom keretein belül mindig arra törekedtem, hogy ügyfeleim részére olyan laptopokat értékesítsek, amelyek mindennapi használatra tartós, hosszú évekre szóló, megnyugtató megoldást jelentenek. A Lenovo üzleti kategóriás laptopjai, a ThinkPad család tagjai méltán híresek megbízhatóságukról, aminek része a katonai specifikációk szerinti tesztelés a szélsőséges viszonyokkal szemben – laptopjaik keményen állják a sarat a mindennapi használat során. Figyelembe véve díjnyertes pontosságú billentyűzetét a híres vörös TrackPoint® többérintős érintőpadjával, az ergonomikus billentyűkkel és a kényelmes multimédiás gombokkal, még a kényelemre sem lehet panasz.

Komoly notebookok terén a ThinkPad minden kétséget kizáróan a legjobban csengő nevek közé tartozik. Az IBM két évtizede megalapozott márkáját 2005-ben felvásárolta a Lenovo az összes technológiával és a teljes fejlesztőcsapattal együtt, és azóta is viszik előre töretlen lendülettel, jelenleg a szigetes, világítós billentyűzetek és Ultrabookok érájában.

A mostani, akciós Lenovo üzleti kategóriás laptop, a ThinkPad T430s kissé karcsúsított, de majdnem teljes funkcionalitással bíró verzió. Külsőre a stílus hasonló mint, amit az elmúlt két évtizedben megszokhattunk. Nem annyira a dizájn, mint inkább az ergonómia és a praktikum irányelvei szerint tervezett, baltával szabott, karakteres kinézet érvényesül.

Akciós Lenovo üzleti kategóriás laptop

Szép megkímélt állapotban, most 12 hónap garanciával megvásárolható ez a rendkívül megbízható alumínium-magnézium házas, elnyűhetetlen profi notebook! A legjobb választás ebben a kategóriában!

Műszaki jellemzői:
Processzor: Intel Core i5-3320M, 2,6 Ghz
Kijelző: 14″ colos matt LED-es, 1600×900-as, HD+ felbontás
Billentyűzet: gyári magyar, háttérvilágítós
Adattárolás: 256 GB-os SSD
Memória: 8 Gb DDR3
Videókártya: Intel HD Graphics 4000 (integrált)
Optika: DVD-író
További perifériák: 1 db. USB 2.0, 2 db. USB 3.0, beépített webkamera, memóriakártya olvasó, beépített 3G modem, VGA, LAN, Mini DisplayPort, fejhallgató/mikrofon ki-és bemenet

Ne habozzon, rendelje meg most, csak bruttó 85.000 Ft-ért ezt a kiváló minőségű, felújított, üzleti kategóriás Lenovo laptopot, 1 év garanciával! A vételár tartalmazza a személyre szabott, komplett telepítést, beleértve a legális Windows 10 Pro-t, a Budapesten belüli díjmentes kiszállítást és a helyszíni beüzemelést. Önnek csak bekapcsolnia és használnia kell a gépet. Tőlem nem csak egy tökéletesen működő laptopot kap, hanem évekre szóló nyugalmat és biztonságot!