Adatmentés Budapesten, a legkedvezőbb áron

Comments are closed

A legújabb akcióm keretében nem mást kínálok, mint:
Adatmentés Budapesten, a legkedvezőbb áron és feltételekkel. 
Ha Önnek még nincs biztonsági mentése céges, munkahelyi vagy esetleg otthoni adatairól, családi képeiről, filmjeiről, akkor azonnal vegye fel velem a kapcsolatot!

Tapasztalatom alapján kétféle ember létezik, akinek már volt adatvesztése, és akinek lesz. Tudta, hogy a digitális adatvesztések 39 százaléka véletlen balesetből származik? Ennek egyik oka, hogy az emberek 30 százaléka soha nem készített még biztonsági mentést.
Manapság a munkánk vagy csak a mindennapi rutintevékenységeink során mindenhez számítógépeket használunk. Az összes adatot, kimutatást, dokumentumot, fényképeket, videókat a gépeinken tároljuk. Mihez kezdünk, ha valami történik ezzel a számítógéppel? Ne várjon addig, amíg örökre elvesznek az adatai! Előzze meg az esetleges adatvesztést!

Felmerülhet Önben a kérdés, hogy miért fontos az adatmentés? A válasz nyilvánvaló: bármi történjék is, az adatok megmaradjanak. Az internetről letöltött filmeket, sorozatokat, zenéket és programokat bármikor lehet pótolni, de a családi fotók és videók pótolhatatlanok. Mégis sok számítógép felhasználó hajlamos ezt a végletekig halogatni: „Most nem, majd holnap, most nem érek erre rá!”. Pedig ma már nem nagy ördöngösség elkészíteni az adatmentést. Nem kell más hozzá csak egy viszonylag nagyméretű pendrive vagy egy külső winchester és néhány ráfordított munkaóra.

Ha Önnek nincs meg az adatmentéshez szükséges eszköze vagy szaktudása, netalán szabadideje, de szeretné az adatait biztonságban tudni, akkor feltétlenül keressen meg! Mind a külső winchester beszerzésében, mind a mentés teljes folyamatában tudok segíteni. Ha számítógépe már nem kapcsol be, de a benne lévő adattároló egység, közkedvelt nevén a winchester fizikálisan ép , akkor nagy katasztrófa nem történt. Az adatai ez utóbbi esetben szintén maradéktalanul megmenthetők.

Amit jelenlegi akcióm keretében kínálok az korlátlan mennyiségű adat – akár több 100 Gb-nyi  -lementése az Ön által biztosított vagy általam beszerzett külső eszközre. A szolgáltatás díja most csak bruttó 10.000 Ft. Ha szeretne külső winchestert is vásárolni, akkor egy vadonatúj, gyártói garanciás 1Tb-os eszköz általam bruttó 20.000 Ft-ért beszerezhető.

adatmentés Budapesten

Ne feledje: Az Arnold PC Szerviz az adatmentés Budapesten elérhető, legkedvezőbb áru alternatívája.