Munkanélküli kedvezmény számítógép vásárláshoz

Comments are closed

Állást keresni és főleg találni manapság nem könnyű, sőt nagyon nehéz feladat.

Aki munkanélkülivé válik, annak sajnos ezzel a problémával rendkívül hamar szembesülnie kell. Új munkát találni leginkább az internetes álláskereső oldalakon lehet. A problémát azonban gyakran az jelenti, hogy nem áll rendelkezésre internetezéshez alkalmas, elfogadható sebességű számítógép.

Az informatika ugyanis köztudomásúan gyorsan fejlődő iparág és ha valaki csak internetezni szeretne, akkor is egy viszonylag modern számítógépre van szüksége. Sok weboldal be sem töltődik a rajta található bővítmények miatt egy régi, kb. 8-10 éves otthoni gépen. Ilyenkor egy kényszerhelyzet áll elő, azaz munkát minél gyorsabban kell találnunk, de ehhez sajnos vennünk kell egy jó minőségű, gyors és zökkenőmentes internetezésre alkalmas számítógépet. Tény, hogy ilyen élethelyzetben minden pénz ki van számolva és korlátozott annak mennyisége.

Mi tehát a megoldás erre az ellentmondásos szituációra? Munkanélküli kedvezmény számítógép vásárláshoz. Vállalkozásom szeretne segíteni a budapesti munkanélkülieken azzal, hogy egy márkás, 50-60.000 Ft értékű gépet a használatához szükségek összes programmal együtt, beleértve a Windowst is, csak 40.000 Ft-ért biztosít. A vételár tartalmazza a kiszállítást és a helyszíni beüzemelést Budapest egész területén.

Sokakban felmerülhet a kérdés, hogy miért előnyös ez nekem? Mi ebben nekem az üzlet? Alapvetően két dolog miatt éri meg számomra ez az egyedi konstrukciójú számítógép vásárlási akció. Alkalmazotti karrierem 15 éve során sajnos jómagam is sokszor kerültem ebbe az áldatlan és idegőrlő állapotba, így maximálisan együtt érzek ezekkel az emberekkel. Másrészt kiváló reklám vállalkozásomnak, hiszen ők tovább ajánlhatnak ismerőseiknek. Arról nem beszélve, hogy ez egy olyan gesztus, amit más cégek, vállalkozások nem gyakorolnak. Kezdeményezésem remélem eljut a rászorulókhoz és szívből kívánom, hogy további cégek kövessék példámat.
A munkanélküli kedvezmény igénylési feltétele: Budapesti lakhely és tartós munkanélküliséget igazoló okirat, pl. munkanélküli kiskönyv. Várom a jelentkezőket. Elérhetőségeim a Kapcsolat menüpontban megtalálhatók. A meghirdetett akció visszavonásig érvényes.