Milyen a minőségi budapesti számítógép szervíz?

Comments are closed

Milyen a jó minőségű budapesti számítógép szervíz?

A kérdés megválaszolásához több tényezőt kell figyelembe venni. Tapasztalatom szerint Magyarországon a számítógép javításhoz „mindenki ért”. Sok szakmához hasonlóan a számítógép szervízek világa is túlságosan felhígult. Nem azzal van a legnagyobb probléma, hogy a szomszéd Józsika vagy Pistike majd ingyen vagy olcsón megcsinálja, hanem azzal, hogy úgy csinálja meg, hogy utána a számítógép mégsem működik megfelelően. Rengeteg bosszúságot, időt és pénzt meg lehet takarítani, ha egyből a megfelelő szakembert vesszük igénybe.

Sajnos, Magyarországon még mindig a gagyi és a mutyi él, és azért fogadják el a gagyit, mert ott van a mutyi. Az én szlogenem: “No gagyi, no mutyi”, amivel arra próbálom felhívni az emberek figyelmét, hogy ne fogadjuk már el azt, ami nem jó. Csak minőséggel érdemes foglalkozni, mert minden és mindenki az életben egy márka. A márkát nagyon lassan lehet felépíteni és nagyon gyorsan le lehet rombolni. Szerintem a legjobb definíció, amit a márkáról hallottam: a márka az, amit rólad mondanak, ha nem vagy jelen. Egy vállalkozás számára a jó hírnév a lehető legjobb reklám, hiszen ezáltal futótűzként elterjed, hogy hova és miért érdemes menni.

A kifogástalan minőség mellett kiemelten fontos az ár szerepe. Ez alatt azt értem, hogy a budapesti számítógép szervíz szolgáltatásomat árszínvonal szempontjából úgy alakítottam ki, hogy azt bárki, még szerényebb jövedelmű emberek is megengedhessék maguknak. Bruttó 3.000 Ft-os szervíz óradíj még vidéki viszonylatban is kifejezetten kedvezőnek számít. Hosszasabb időtartamú munkákra ráadásul kedvező csomagárat biztosítok.

Összegezve az a célom, hogy ötvözzem a megalkuvás mentes, kiváló minőségű munkát, a megfizethető árakkal. Számomra nem csak hangzatos, jól csengő szlogen a minőség, hanem üzletpolitikám egyik alappillére. Egyedül a tökéletes, ami elfogadható. Nem kell lemondania erről az igényről vagy kompromisszumot vállalnia amiatt, mert attól tart, hogy ez a szervizelés Önnek drága lesz. Javaslom tekintse át weboldalam szolgáltatások menüpontját, hogy erről személyesen meggyőződhessen.

Referenciaként megjegyzem, hogy vevőim elégedettsége tökéletesen mérhető abban, hogy mindegyikük visszatérő vásárlóm. Remélem nem sokára Önt is törzsügyfeleim között tarthatom számon!